w i f u e
wifue of your bias
about bias stuff link home skins twitter Facebook Art Trade Instagram
credit and thanksgyuu

Template Original made by : Jaera
Credit : css school image
Re-edit : AINA ZAIRULNIZAM,SYAFIKA ATILIA
Best View: Google Chrome

Older Post >
Syiera Firdaus's April Giveaway
Wednesday, 2 April 2014 | 15:39 | 0 comments


Assalamualaikum....
JOM JOIN GA nih.... 10 peserta terawal akan dapat hadiah misteri.wowwww
 CAP B.A.P nihh yg membuatkan cekkk nak joinn hahahhaaa 

ni antara hadiah nye

B.A.P Cap x 1 - Kpop Online Store

Shawl Sugarscaft x 1 - Arina Camaro

Herbalife Omega Fish Oil x 1 - Iu Hazirah

Handsock Lace x 1 - NIF Collection

Manicure Set x 2 - Mama Darwiish

 Bracelet Comel x 2 - Moon Izzan

Eyemask x 1 - Syiera


Rice Milk Soap Collagen x 1 - Syiera

BAWAL ROSE x 1 - Syiera

AKSESORI BOX x 2 - Nur Farahain
TOPUP RM5 x 1 - Ain Ruslee
TOPUP RM5 x 2 - Airis Arissa
TOPUP RM5 x 3 - Shadhira
TOPUP RM5 x 1 - Kasih Zara
TOPUP RM10 x 1 - Official Queen Typo
TOPUP RM5 x 4 - Ekin Razali
JOM JOIN 1WHP !
| 15:25 | 0 comments

Assalamualaikum...
Wahhhh last post updated 17 December 2013.. Woww sekarang dah masuk tahun 2014. And first post of 2014 on 2 April 2014. hahaha. BTW sekarang post ni adalah salah satu rezeki yang anda harus usaha kan.

BACK TO THE TOPIC

1WHP  -1 world handphone-
Pernah dengar tak? Tak pernah kan? Kalau yg pernah tuh lagi bagus sbb dah tahu asas benda nihh.
Ok buat pengetahuan anda KERJA ni sangatlahh senang. Korang tak perlu nak jumpa orang bagai. Apa yang korang perlu just keluarkan modal HANYA RM55. Murah kan? Apa yang awak perlu buat ialah

  • Keluarkan Modal RM55 SAHAJA seumur hidup
  • Promote 1WHP di mana-mana media social yg korang ada
Senang kan? Dalam seminggu dengan berkat usaha dan doa korang, dlm seminggu korang boleh dapat pulangan balik sebanyak RM50-RM700. WOWWWW kan.. Tapi dengan usaha korangla kan. Just promote 1whp nihh je.Kalau korang masuk awal banyak la income yg dpt, klu masuk lmbat org pon dah tahu kan susah sebab benda niih orang tak tahu lagi tau. Serious benda tak tipu. Ramai orang dah berjaya. And 1whp nihh dah didaftarkan under SSM. And benda nih 100% halal . Benda ini juga dah masuk METRO tau... pepatah melayu ada cakap "Bersusah-susah dulu bersenang-senang kemudian"
FIKIR-FIKIRKANLAH YA..

BERMINAT?
WECHAT ME : syafika_atilia
AS SOON AS POSSIBLE (ASAP)