w i f u e
wifue of your bias
about bias stuff link home skins twitter Facebook Art Trade Instagram
credit and thanksgyuu

Template Original made by : Jaera
Credit : css school image
Re-edit : AINA ZAIRULNIZAM,SYAFIKA ATILIA
Best View: Google Chrome

Older Post >
I AM EXO-L
Sunday, 30 November 2014 | 22:58 | 0 comments

Assalamualaikum.

Haaa. Jeles tak?Jeles tak?

Ceritanya begini........
Buat peminat KPOP terutamanya peminat EXO mesti tahu kan official fanclub EXO. Tahu kan? Tahu kan? Kalau tak tahu. Anda bukan peminat tegar EXO. hehehehe.
Website ni dah lama dilancarkan tapi aku baru dapat register as EXO-L. First-first dulu kawan aku cakap yang kalau nak register tak boleh sebab terlalu ramain yang tengah register waktu tu. So buat apa aku nak buang masa kan? Aku pun tak daftar la lagi. Ingat besok-besok lahh last-last haaa amik kau lupa terus.

Next, kan aku ada ckap pasal wifi kat entry lepas kan. So nak dipendekkan cerita tiba tiba aku *jeng jeng jeng aku teringat kat Exo. Aku pun buka la website nak daftar tu. Aku kan sebenarnya tengah tengok POSTER INFINITE pastu dah kenapa pulak aku teringat EXO. 

Aku pun daftar lah dengan harapan dapat menembus masuk website tuh. heheeeh. Then, Fuhhh i just got that card. Website ni kena buka waktu malam baru ada benda best. Kalau waktu siang tak boleh nak buka itu la inilah.Lagi satu yang bestnya tu siapa yg dah daftar dia dapat tengok SECRET PHOTO sent by EXO member. Memang best la. Bukan semua orang dapat tengok gambar tu.

So apa lagi.. Cepat -cepat la Daftar. P/S: Aku dapat tahu yang dekat Playstore and Appstore pon ada.
Just type EXO-L and cari yg By S.M Entertaiment. 

TEKAN SINI. ///EXO-L/// *tekan tu dan anda akan ke laman web tu.

GOOD LUCK. 
Kalau ada yang suruh buat Tutorial for benda ni baru aku buat ok?. Tapi 1 syarat. Kena comment nak la dekat entry ini sahaja. Kalau takde pandai-pandai korang la ok.

WE ARE ONE !!

Markah Peperiksaan Akhir Tahun 2014
| 08:48 | 0 comments

 My Kim Myung Soo

ASSALAMUALAIKUM...
Haaaa. Kan dalam post lepas *Sini sayang-sayangku Kan ada cakap nak tunjuk my markah yang tak berapa nak elok ni. Tapi Alhamdullilah. So now its time to reveal it. Huahahahahahahaha.


SMK BUKIT SENTOSA 2

ANALISA KEPUTUSAN UJIAN & PEPERIKSAAN BAGI TAHUN 2014

 Nama :  NURUL SYAFIKA ATILIA BINTI MAT SALLEH  Tingkatan :  T4 4_AMANAH
 No. KP :  98062914****  Jantina :  PEREMPUAN


   Bil Mata Pelajaran

Peperiksaan Pertengahan Tahun

Peperiksaan Akhir Tahun



Markah
Gred


Markah
Gred


   1. BAHASA INGGERIS [MA]

68
B
60
C+
   2. BIOLOGI

68
B
52
C
   3. BAHASA MELAYU [MA]

75
A-
78
A-
   4. FIZIK

88
A
61
C+
   5. KIMIA

52
C
61
C+
   6. MATEMATIK [MA]

63
C+
86
A
   7. MATEMATIK TAMBAHAN

58
C
40
E
   8. PENDIDIKAN ISLAM [MA]

66
B
77
A-
   9. PENDIDIKAN JASMANI & KESIHATAN

43
E
75
A-
   10. SEJARAH [MA]

59
C
68
B
   11. SIVIK DAN KEWARGANEGARAAN
78
A-
76
A-
KDT
51 / 581
51 / 549
KDK
7 / 47
9 / 39
PERATUS
66.33
64.78


Maafla kena kecilkan sedikit. *maluuu. hehehehe takdalah. kalau malu buat apa tunjuk kan? Nak bagi ngam ngam tapi terlebih juga sikit. Tak reti nak edit-edit ni.

Soo WISH ME LUCK la yee for next year.

//xoxo syafika atilia//